Macrou marinat in sos indian, prajit in pesmet

de RuxyRux in Peste, 29 Noi 2010 | 7726 vizualizari

 

Un peste delicios....

 

INGREDIENTE

  • zeama de la doua lamai  
  • 3 catei de usturoi zdrobiti
  • o lingurita hrean ras,
  • un praf curry,
  • 5 linguri ulei masline,
  • un praf de pudra de mustar
  • o lingurita ghimbir ras
  • macrou
  • sare, piper,
  • pesmet pentru prajit un pachetel
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macrou marinat in sos indian, prajit in pesmet:

sosul:

ghimbirul, hreanul, pudra de mustar, praful de curry, zeama de lamaie, usturoiul piperul, sarea si uleiul se amesteca bine.

Pestele se spala se curata si se lasa la marinat o ora in sos.

Se prajeste apoi in pesmet si se serveste cu usturoi...Deliciu total!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou marinat in sos indian, prajit in pesmet" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Cod in crusta de bere